top of page
Image by Yusuf Evli

Services

Momenteel bied ik zowel parent coaching als individuele en parent-infant therapie aan. Hier onder vind je meer informatie over deze verschillende methodes. 

Individuele Psychotherapie

De beslissing nemen om individuele therapie te starten is een moedige stap. Het betekent namelijk dat je verbinding hebt kunnen maken met jezelf, beseft hebt dat er iets niet helemaal 100% aanvoelt, en uiteindelijk beslist hebt hulp te vragen. Hulp vragen wordt nog vaak gezien als een zwakte. In mijn ogen, integendeel, is het een ongelooflijke sterkte. Hoe kunnen we anderen helpen als we ons zelf niet helemaal goed voelen? Zorgen voor jezelf is zorgen voor elkaar. 

In individuele psychotherapie gaan we samen op zoek innerlijke processen, vroegere ervaringen, verdrongen emoties. We leggen links tussen heden en verleden en door onze therapeutische relatie start en transformatie proces. 

Parent Coaching

Heb je soms het gevoel dat je vastzit in een ouderschap stijl waar je niet helemaal in gelooft? Of voel je dat de relatie met je kinderen niet helemaal loopt zoals je had gehoopt? Denk je soms de controle te verliezen en zou je graag anders willen reageren in uitdagende situaties?

Door parent coaching kijken we samen, in een vooraf-bepaald aantal sessies, naar onze eigen ervaringen als kind, naar patronen die ons vastzetten, en herkennen we de triggers die bepaalde reacties naar boven halen. 

We identificeren doelen en verlangens en aan het einde van het process sta je als ouder met een hernieuwde blik in je schoenen. 

Meer info kan je vinden op www.littlespacenyc.com

Post - partum / parent-infant therapie

Als een baby geboren wordt, worden ook ouders geboren. Het is een transformatieve en impactvolle ervaring die heel onze identiteit in de war brengt. Vaak gaat dit met veel verschillende emoties gepaard. Je kan je enorm blij voelen, maar ook veel verdriet of verwarring ervaren. We vergeten vaak dat niet alleen de baby, maar ook de ouders in dit proces veel hulp en steun nodig hebben. 

Ik bied een rustgevende ruimte aan om op zoek te gaan wat er niet helemaal vlot verloopt en werken samen om een betere weg te vinden. 

About

In 2010 studeerde ik af als Klinisch psychologe aan de Universiteit van Gent. Ik reisde de wereld rond en kwam terecht in Barcelona en New York. Als mama van 2 jonge kinderen in een vreemd land, ervaarde ik de enorme moeilijkheden die kwamen te kijken bij het moederschap zonder de nabijheid van familie. Ik dacht veel na over mijn eigen ervaringen als kind en mijn interesse in ouder-kind relaties werd sterker. Ik besloot me hierin te specialiseren en behaalde een diploma als Parent - Infant Psychotherapeut aan Columbia University in New York. 

In New York werkte ik als 'child development specialist' aan het Montefiore Hospital waar ik ouders en kinderen die trauma hebben meegemaakt begeleidde in een groep setting.

 

In 2021 volgde ik een cursus parenting coaching aan het Jai Institute for parenting en samen met een collega startte ik Little Space NYC, een ondersteunende ruimte voor ouders en kinderen. Meer info kan je vinden op: www.littlespacenyc.com

Ik ben in België erkend en toegelaten de beroepstitel Klinisch Psychologe te dragen. Ik ben aangesloten bij de psychologencommissie in België.

DSCF6820.jpg
My Approach
bottom of page